North Dakota

View listings

north-dakota.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i North Dakota

Fastighet till salu i North Dakota

Staten gränsar österut med Minnesota, delad med den norra röda flodens lopp; söderut ligger södra dakota i väst är Montana, medan i norr finns kanadensiska provinserna Saskatchewan och Manitoba.

North Dakota är den 19: e största staten och det har ett landskap mestadels täckt i de stora slätterna. Ett sådant stort tillstånd borde finnas många fastigheter till salu i North Dakota och dess fastighetsmarknad borde vara rik. Men med så mycket vilda djur kan du förvänta dig att de flesta är på landsbygden eller i storstadsområdena.

Fastighetsmarknaden i North Dakota i 2017 började på rekordhöjningar, vilket ofta ger bra utsikter för det följande året.

För att förstå fastighetsmarknaden i vilken stat som helst, är det bra att titta närmare på vilka trender som påverkar så att du kan avgöra vad som händer nästa.

De faktorer som påverkar fastighetsmarknaden i North Dakota 2018 är först och främst arbetslösheten avgör huruvida människor kan ha råd att köpa fastigheter till salu i North Dakota. Den nuvarande arbetslösheten i North Dakota är 3,4%, vilket ligger under det nationella genomsnittet och det är ett element som positivt påverkar fastighetsmarknaden.

Bland de bästa platserna att bo i North Dakota finns tre städer som skiljer sig från de andra: Fargo, Grand Forks och Bismarck

Fargo är populär för både en film och en televisionsserie som kallas för den största staden i staten. I Fargo finns det North Dakota State University och därför erbjuder North Dakota fastighetsmarknaden i Fargo studentboende, men också otaliga bostäder som väntar på köp. Fargo-huspriserna är lite lägre än föregående år och förväntas öka med några procentenheter i slutet av 2018.

Grand Forks erbjuder en annan utmärkt plats att bo. Det är den 3: e största staden i staten, med en befolkning på cirka 52.838 invånare. En perfekt plats för familjer och högskolestudenter som Grand Forks där det finns University of North Dakota. Med en flygvapenbas i området är armén en av de största arbetsmarknaderna i området. Det har inte skett någon förändring på fastighetsmarknaden i Grand Forks under det senaste året, och vi förväntar oss inte mycket av en förändring för nästa år.

Bismarck är statens huvudstad. Som den 2: a största staden i staten erbjuder den mycket för människor som väljer att bo där och som vill ha bostäder till salu i North Dakota. Medelvärdet av hus i Bismarck har minskat med 0,6% sedan början av 2017. Avskärmningstakten är fortsatt låg inom denna sektor och kommer att förbli så.

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB