North Dakota

View listings

north-dakota.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i North Dakota

Fastighet till salu i North Dakota

Staten gränsar österut med Minnesota, delad med den norra röda flodens lopp; söderut ligger södra dakota i väst är Montana, medan i norr finns kanadensiska provinserna Saskatchewan och Manitoba.

North Dakota är den 19: e största staten och det har ett landskap mestadels täckt i de stora slätterna. Ett sådant stort tillstånd borde finnas många fastigheter till salu i North Dakota och dess fastighetsmarknad borde vara rik. Men med så mycket vilda djur kan du förvänta dig att de flesta är på landsbygden eller i storstadsområdena.

Fastighetsmarknaden i North Dakota i 2017 började på rekordhöjningar, vilket ofta ger bra utsikter för det följande året.

För att förstå fastighetsmarknaden i vilken stat som helst, är det bra att titta närmare på vilka trender som påverkar så att du kan avgöra vad som händer nästa.

De faktorer som påverkar fastighetsmarknaden i North Dakota 2018 är först och främst arbetslösheten avgör huruvida människor kan ha råd att köpa fastigheter till salu i North Dakota. Den nuvarande arbetslösheten i North Dakota är 3,4%, vilket ligger under det nationella genomsnittet och det är ett element som positivt påverkar fastighetsmarknaden.

Bland de bästa platserna att bo i North Dakota finns tre städer som skiljer sig från de andra: Fargo, Grand Forks och Bismarck

Fargo är populär för både en film och en televisionsserie som kallas för den största staden i staten. I Fargo finns det North Dakota State University och därför erbjuder North Dakota fastighetsmarknaden i Fargo studentboende, men också otaliga bostäder som väntar på köp. Fargo-huspriserna är lite lägre än föregående år och förväntas öka med några procentenheter i slutet av 2018.

Grand Forks erbjuder en annan utmärkt plats att bo. Det är den 3: e största staden i staten, med en befolkning på cirka 52.838 invånare. En perfekt plats för familjer och högskolestudenter som Grand Forks där det finns University of North Dakota. Med en flygvapenbas i området är armén en av de största arbetsmarknaderna i området. Det har inte skett någon förändring på fastighetsmarknaden i Grand Forks under det senaste året, och vi förväntar oss inte mycket av en förändring för nästa år.

Bismarck är statens huvudstad. Som den 2: a största staden i staten erbjuder den mycket för människor som väljer att bo där och som vill ha bostäder till salu i North Dakota. Medelvärdet av hus i Bismarck har minskat med 0,6% sedan början av 2017. Avskärmningstakten är fortsatt låg inom denna sektor och kommer att förbli så.

  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB